Kaymakam Yönden’den ikinci yarı yol mesajı: “Çocuklarımız bilgi teknolojilerini aktif kullanabilen cesur ve girişimci bireyler olmalı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden ikinci yarı yıl eğitimi başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajda;  kamuoyuna seslendi. Eğitim ve öğretim alanında atılan her adımın hayırlı olması temennisinde bulunan kaymakam Yönden mesajında şunları söyledi: 

Tanmış ve seçilmiş tüm genel ve yerel kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla hepimiz sizlerin geleceği için, güçlü Türkiye’nin geleceği için varız. Eğitim öğretim yolunda atacağınız her adımınızın geleceğiniz adına hayırlı olmasını diliyor, sizleri çok seviyor ve hepinize başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizin olsun.

 

 

Değerli Öğretmenlerimiz, Muhterem Velilerimiz Sevgili Çocuklarımız ve Kıymetli Gençlerimiz;

Öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecilerimiz ile kurum yöneticilerimiz, velilerimiz ve eğitim gönüllülerinin de büyük emekler sarf ederek, üstün özverileri ve fedakârlıklarıyla donattıkları 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısını 07 Şubat 2022 Pazartesi gününden itibaren karşılamanın kıvanç ve sevincini hep birlikte gönülden yaşıyoruz.

Değerli Öğretmenlerimiz;
Varlıklarıyla dünyamıza anlam katan sevgi dolu çocuklarımız çok değerlidir. Onları eleştirel ve yaratıcı, düşünen, irtibat ve iletişim becerileri gelişmiş, sorgulayan,araştıran, sorun çözebilen, bilgi teknolojilerini aktif kullanabilen, cesur ve girişimci bireyler olarak yetiştirmek sizlerin asli görevidir. Canımızdan çok daha kıymetli olan çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda siz değerli eğitimcilerimize emanet etmekten gurur duyuyor, 2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanık olunabilecek sağlıklı, huzurlu ve güzel bir yıl olarak tamamlanmasını temenni ediyorum.
Muhterem veliler; çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür.

Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler; atanmış ve seçilmiş tüm genel ve yerel kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla hepimiz sizlerin geleceği için, güçlü Türkiye’nin geleceği için varız. Eğitim öğretim yolunda atacağınız her adımınızın geleceğiniz adına hayırlı olmasını diliyor, sizleri çok seviyor ve hepinize başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizin olsun.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.