Karasayar ve Dur ailelerinin mutlu günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Geçmiş dönem Hatay milletvekili  Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili Orhan Karasayar ve eşi Dilek Karasayar’ın oğlu Ceyhun ile Makbule ve Osman Dur’un kızları Hümeyra Dur, nezih bir düğün töreni ile evliler kervanına katıldı. 

İstanbul’da kıyılan nikahın ardından İskenderun’da Besime Mare’de düzenlenen düğün töreni ile evladının mutlu gününün sevincini hemşerileri ile paylaşan Karasayar Ailesi,  Ankara’dan Hatay’a uzanan Ak Partinin önde gelen isimleri  törene katıldı.

İlçe belediye başkanları, Bölge milletvekilleri, iş dünyasının önemli temsilcilerinin katıldığı tören Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun dualarıyla ve Kuran tilaveti ile başladı.

Düğün merasiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tebrik mesajı okundu.  Erdoğan gönderdiği mesaj genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Çıktıkları bu yolda sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle, iki cihan sadeti diler beraberliklerinin iki aileye huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ederim. Bu vesile ile sizlere ve kıymetli misafirlerinize en kalbi selam ve sevgilerimi sunarım.”duygularını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.