Mustafa Mert’ten evlilik yolunda ilk adım

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yaygın ve yerel muhabirliğin yanısıra bir süre ajans muhabirliği de yapan ve daha sonra Mustafa Mert, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü KYK’da görev alarak memuriyete adım atanmasının ardından evlilik yolunda ilk adımı attı. Mustafa Mert, Şemse Bilgiç ile  aile arasında gerçekleşen sade törenle nişanlandı.

Kız evinde gerçekleşen sade bir törenle Şemse-Mert çiftinin nişan yüzüklerini İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel taktı.

Gündel, evlilik yolunda ilk adımı atan Mustafa ve Şemse çiftine ömür boyu mutluluklar diledi. Mustafa ve Şemse’nin mutluluğuna İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, işinsanı Mehmet Bilgiç, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı ile genç çiftin aileleri katıldı.

Ömer-Selma Mert çifti yakışıklı oğullarının mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür ederken, güzel gelinlerinin anne ve babası Necla – Yasin Bilgiç ile de dünür olmanın mutluluğunu birlikte yaşadılar. Ekogündem ailesi olarak bizler de basın camiasının sevilen yüzü Mustafa Mert ile Şemse Bilgiç çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.