Gazeteciler yasta: Ragıp Terzi’nin annesi. Sami Uygur’un ebediyete uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gazeteci Sami Uygur’un eşi, Eğitimci Banu ve Zeynep Uygur’un annesi Mukadder Uygur ile Çağrı Gazetesi sahibi Ragıp Terzi’nin annesi merhume Nazife Terzi, Kaptan Paşa Camiinde aynı anda son yolculuğuna uğurlandı. Kaptan Mehmet Paşa camiinde bugün öğle namazına müteakip çifte cenaze kaldırıldı.

Uygur ve Terzi ailelerinin yakınları ile Ak Parti geçen dönem milletvekili TBMM İdari eski amiri Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da hazır bulunduğu cami avlusunda cemaat önce merhume Nazife Terzi, ardından da merhume Mukadder Uygur için cenaze namazı kılındı.

Helallik alınmasının ardından Merhume Mukadder Uygur, Arsuz Karaağaç Asri Mezarlığı’nda, Nazife Terzi de İskenderun Çankaya Asri Mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Acı günlerinde Gazeteci Sami Uygur, kızları Banu ve Zeynep Uygur ile Terzi ailesini yakınlarını sevenleri yalnız bırakmadı.

Mukadder Uygur ve Nazife Terzi,’ye Allah’tan rahmet, arkadaşlarımız Sami Uygur ve Ragıp Terzi’nin şahsında her iki aileye ve sevenlerine Allahtan sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

Uygur ve Terzi aileler

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.