BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI’DAN 19 MAYIS MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yurdumuzun dört bir yandan işgal altına alındığı bir dönemde; 1919 yılında Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesinin Türk tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Faith Tosyalı,yayınladığı mesajında ,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

19 Mayıs 1919’un İstiklal mücadelemizde tarihi bir sembol olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı mesajında şunları kaydetti:

“Bu özel günün Türk Gençlerine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi de Atatürk’ün gençlerimize verdiği değerin ayrı bir göstergesidir. Genç ve dinamik bir nüfusa sahip olan milletimizin en büyük zenginliği, gücü ve umudu çocuklarımız ve gençlerimizdir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizi, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimize emanet etti. Gençliğin her zaman, bu emanetin yüklediği yüksek sorumluluğun bilincinde olacağına inancımız tamdır.

 

Daha büyük, daha güçlü bir devlet ve toplum olma yolunda ülkemiz emin adımlarla ilerlerken; Sizlerin, ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, demokrasisini ve istiklalini koruyan, manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, öz güvenli bireyler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduğunuzda özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalısınız. Sizleri seviyor, sizlere güveniyoruz ve her daim yanınızdayız.
Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Siz sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.