WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (20945) ORDER BY t.name ASC

Deniz Üs Komutanı Aykar’ın Vali Ata ve İTSO ziyareti | Ekogündem Gazetesi

Deniz Üs Komutanı Aykar’ın Vali Ata ve İTSO ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, Hatay Valisi Erdal Ata ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Deniz Üs Komutanı iken 2018 yılı genel atamaları ile bir başka göreve atanan Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin’i kabul etti.

07 Ağustos 2018 Salı günü saat 11.30’da Valilik İskenderun Ofisinde gerçekleşen ziyarette Vali Ata, “İlimiz ve ülkemiz için çok değerli hizmetleri bulunan komutanımızın yeni görevinde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Bundan sonraki yaşamında ve yeni görev yerinde kendilerine ve ailesine sağlık ve huzur diliyorum.” dedi.

Albay Tekin kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti. Hatay’da Vali Ata öncülüğünde görev yaptığı süreçte önemli başarılar elde ettiklerini ifade ederek, Hatay’ın kendisi için çok anlamlı ve özel bir yer olduğunu dile getirdi.

İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına da  nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, İskenderun ile ilgili ekonomik konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin’e Şehrin ekonomisi ve genel durumu hakkında bilgiler verdi. Ziyarete in anısına İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a Deniz Üs Komutanlığı’nın plaketi ile şapka ve bardak hediye etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.