Vali’den St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata,  St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hristiyan vatandaşlarımız tarafından her yıl 29 Haziran St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı olarak kutlanmaktadır.
Dünyada eşine az rastlanır derinlikte bir hoşgörüye sahip olan ilimizde, üzerinde yaşamış kadim uygarlıkların bıraktığı miras, bizim en büyük zenginliğimizdir. Bu zenginliğimizin kaynağı her dinden, her kültürden, gökkuşağı misali farklılıkları ve uyum içerisinde yaşamayı bir hayat tarzı haline getirmiş insanlarımızdır.
Asırlardır hüzünlerimizi ve sevinçlerimizi paylaştığımız her inanç ve kültürden insanımızla daha mutlu bir geleceği elbirliği ve aynı ideal ile inşa ediyoruz. İlimizi ve ülkemizi güçlü kılanın da bu duygu birliği olduğuna yürekten inanıyorum.
Bu düşüncelerle, Hristiyan hemşerilerimizin St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayram nedeniyle dünya barışı ve insanlığın huzuru için yapılacak dualara yürekten iştirak ediyor, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar diliyorum.”
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.