MHP Kadın Kolları: 24 Haziran Hatay’da kara bir leke olmasın

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, 24 Haziran seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte çıkaracağı milletvekili ile ilgili yaşananlara işaret ederek; “24 Haziran Hatay’da kara bir leke olmasın” dedi. 

Bu gün itibarıyla secim biteli dört gün oldu. Bir çok ilde hala seçim sonuçları belirsiz olan iller arasında, güzel Hatayımızda var. Biz iskenderun Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm iskenderunu karış karış gezerek, Bilge Liderimizin Mimarı olduğu Cumhur ittifakının önemini anlatarak,Cumhur ittifakının adayı olan Sayın Recep Tayyip ERDOGAN Beye ve kendi milletvekili listerimizede oy istedik. Yeni kurulan siyasi partinin bizden aldığı 4- 5 puanlık oy oranına rağmen, Ramazan ayı boyunca, orucumuzu da tutarak, tüm iskenderunu ve Hatayı karış karış gezerek, her insanımızın gönlüne girerek,Hatayda oylarımızı nerdeyse %50 oranında arttırarak, 2. Sıra Milletvekili adayımız kardeşim İbrahim Gül Bey’i vekil olarak seçmeye yeter oyu aldığımıza inanıyorum.
Burda ittifak yaptığımız AKP yetkililerine seslenmek istiyorum. Partinizin adında ki adalet kelimesini unutmayarak davranın ve bir yanlışın ve haksızlığın arkasın da durmayın. Unutmayın ki Adalet bir gün mutlaka herkese lazım olacak içi dolu bir kavramdır. Hakkınızsa alın ama Hakkımızsa hakkımız olanı almamıza da yardım edin. Önümüzde Belediye Başkanlığı seçimleri var. 5 yılda milletlerin tarihinde çok kısa bir süre bu olayın partinizin tarihine ve siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmesine siz AKP li yetkililerin ve Hataydaki YSK yetkili hakimlerin izin vermeyeceklerini düşünüyor ve bunada inanmak istiyorum. Bu hakkı hakedene teslim edeceklerine de inanmak istiyorumki. Bize oy veren insanlarımızın gönlünde doğru yerde kalın. Siyaset bireylerin vekilliği yada geleceği için değil, etik ve ahlaki kurallarla millet için yapılır. Bizlere ve vekil adaylarımıza güvenip inanarak oy veren tüm Hataylı hemşehrilerimde teşekkür ederek saygı ve sevgilerimi sunarım. Kamuoyuna Saygılarımla.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.