WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (16859) ORDER BY t.name ASC

MMK’da 2018 Rusya Başkanlık Seçimi Heyacanı | Ekogündem Gazetesi

MMK’da 2018 Rusya Başkanlık Seçimi Heyacanı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Pazar günü Rusya‘da yapılan başkanlık seçimi oylaması yurt dışında bulunan vatandaşlar için 15.03.2018 tarihi itibari ile sona erdi. MMK Metalurji’de görev yapan Rus vatandaşları ve Hatay bölgesinde yaşayan Rus vatandaşları için Rusya Büyükelçiliğinin seçim görevlileri tarafından seçim sandığı kuruldu.

Rusya’nın Türkiye’deki en büyük yatırımı olan MMK Metalurji Sanayi Ticaret ve Liman İşlt. A.Ş. ev sahipliğinde, MMK Metalurji’de görev yapan Rus vatandaşları ve Hatay bölgesinde yaşayan Rus vatandaşları için Rusya Büyükelçiliğinin seçim görevlileri tarafından seçim sandığı kuruldu.

Şehrin farklı yerlerinden seçime iştirak etmek isteyen Rus vatandaşları servis ile fabrikaya getirildiler. Kurulan sandıklarda oylarını kullandıktan sonra kendileri için hazırlanan ikramlarla ağırlandırlar. Uzun zamandır birbirini göremeyen veya burada yaşayıp birbiri ile henüz tanışmamış olan Rus vatandaşları bu vesile ile tanışıp Rus müzikleri eşliğinde hasret giderdiler.

MMK Metalurji CEO’su Sayın Denis Kvasov ve MMK’da görev yapan diğer idareci Rus vatandaşları ve çalışanları oylarını kullandıktan sonra, gelen konuklar ile görüşerek çocuklara ve yetişkilere günün anısına hediyeler verildi. Gelen konuklar MMK Metalurji’de oy kullanmalarını ve bir araya gelmelerini sağlayan Rusya Federasyonu Büyükelçiliğine ve Sayın Denis Kvasov’a teşekkür ederek memnuniyetle ayrıldılar.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.