TEMİZ ÇEVRE İÇİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde altyapı eksiklerini giderip sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getirmesi adına çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Atıksu hattı bulunmayan mahalle, sokak ve caddelerde altyapı eksikliğinden kaynaklı oluşan sıkıntılara son vermek için hazırlanan projelerin bir bir hayata geçtiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, merkez ilçe Defne’ye bağlı Yeniçağ Mahallesi’ne 200’lük borularla 175 metre yeni atıksu hattının döşendiğini belirtti.

Kanal hattının döşenmesiyle birlikte altyapı eksikliğinin giderildiğini ve vatandaşların atıksu gideri yönünden sıkıntı yaşamayacağını kaydeden İdare, sağlıklı yaşam ve temiz çevre ilkesiyle eksiklerin tamamladığını hatırlatarak, 1 kepçe, 1 kamyon  ve 2 personelin yürüttüğü çalışma ile kötü kokular ile çevre kirliğinin önüne geçildiğini vurguladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.