MEYDAN MAHALLESİ PARKI TAMAMLANMAK ÜZERE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Meydan Mahallesi parkının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce yapımı başlanan Meydan Mahallesi parkında incelemelerde bulundu.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Kent genelinde yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam etiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu çalışmalar kapsamında bir süre önce Meydan Mahallesinde yeni bir park için çalışma başlatmıştık. Parkın çevre duvarının örülmesinin ardından zemin parke döşeme çalışmaları, topraklama ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Şunda da oyun gruplarının montaj çalışmaları yapılıyor. Park çocukların ailelerinin sosyal yaşantısını hareketlendirmek için son derece modern ve ferah olacak” dedi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İskenderun genelinde yeni parklar yapmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Çocuklarımızın boş zamanlarını daha güzel bir şekilde değerlendirebilmesi için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin hemen hemen her mahallesine vatandaşlarımızın dinlenebileceği park alanları yaptık ve yapamaya devam ediyoruz. İhtiyacı olan mahalle ve sokaklarda boş alan bulunması halinde çalışmalarımız devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.