DÖRTYOL BELEDİYESİ ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ’NDE KARNE HEYECANI YAŞANDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

BAŞKAN TOKSOY, “AÇEMLERDE MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZE NİTELİKLİ EĞİTİM SUNUYORUZ.”

3-5 yaş arası çocukların eğitim aldığı Dörtyol Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde ilk dönem sona erdi. 300 minik kursiyer çocuk, ilk dönem karnelerini Başkan Toksoy’dan alarak yarıyıl tatiline çıktı.

Sosyal belediyeciliğin Hatay’da öncü belediyelerinden Dörtyol Belediyesi eğitim alanında kesintisiz eğitim çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Özerli, Çaylı Mahallesi, Karakese, Kışlalar, Altınçağ, Kuzuculu ve Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde anne ve çocuklara okul öncesi eğitim veriliyor.

HATAY’DA OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DÖRTYOL BELEDİYESİ FARKI

Her mahallede okul öncesi ile eğitimlerine devam eden AÇEM eğitim dönemlerinin dışında kalan zamanlarda çocuklara Kuran-ı Kerim kursu ile kesintisiz eğitim sürdürüyor.

Hatay’da bir ilk olma özelliğine sahip Anne Çocuk Eğitim Merkezleri 7 mahallede 300 minik öğrenciye okul öncesi eğitmenler eşliğinde eğitim veriyor. Çocukların kahvaltı ve ara öğün olmak üzere kırtasiye ihtiyaçlarına kadar Dörtyol Belediyesi tarafından karşılanıyor. Vatandaşlardan tam not alan AÇEM hizmetleri Dörtyol Belediyesinin sosyal belediyecilik farkını ortaya koyan sadece bir projesidir.

MİNİK ÖĞRENCİLERE KARNELERİ BAŞKAN TOKSOY’DAN

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,  karne programında yaptığı konuşmada sosyal belediyecilik hizmetlerin öncüsü olmaktan onur duyuyoruz. “Dörtyol halkının her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerden, eğitim hizmetlerinden de en üst düzeyde yararlanması için imkân sağlıyoruz. Tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor, yarıyıl tatilinin ardından tekrar buluşmak dileğiyle güzel bir ara tatili geçirirsiniz.” İfadesini kullandı.

7 Mahallede hizmet veren AÇEM eğitim hizmetlerinin yanı sıra ‘Okullar Bizim’ Projesi ile de okulların ihtiyaçlarını karşılayan Dörtyol Belediyesi eğitim verdiği destekleri ile Hatay’da sosyal belediyeciliğin öncüsü olarak taktir topluyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.