Başkan Yavuz’dan asfalt şantiyesi ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Başkan Yardımcısı Ali Kurter, Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Yavuz ziyaret ve incelemelere ilişkin yaptığı açıklamada, Kırıkhan Belediyesi olarak şehir genelinde yoğun bir şekilde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt şantiyesinde çalışmaların artarak devam ettiğini belirtti.

Kırıkhan Belediyesi  olarak şehri güzelleştirmek için gece gündüz demeden çalışan Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarından dolayı takdir eden Başkan Yavuz, şehir genelinde ihtiyaç duyulan yollara acilen müdahale edildiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından hizmetler noktasında ilgili daire müdüründen bilgi alan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, şehrin dört bir yanına eksiksiz hizmet götürülmesine önem verdiğini, ilçe merkezi dışında kalan mahallelerde hizmetler ile asfalt ve kilit taşı gibi çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini, ilçe merkezinde ise doğalgaz altyapı çalışmalarından dolayı halkımızın toz ve topraktan etkilenmemesi için boru döşenen yerlerin sadece yama ile kapatıldığını ve doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezinde asfalt ve kilit taşı yapılmayan yolumuzun kalmayacağını belirtti. Ayrıca halkımızın toz topraktan etkilenmemesi için gerekli hassasiyeti gösteren asfalt ve kilit taşı ekiplerine de teşekkür ettiğini ifade etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.