Erzin’e Estetik Dokunuş

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kent estetiğine katkıda sunan çalışmaların altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, tüm ilçelerde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşların takdirini kazanıyor.

HBB ekipleri, Erzin’in en önemli geçim kaynaklarından biri olan ve bu özelliğiyle ilçenin sembolü haline portakal heykellerini boyayarak ilçeye yeni bir hava kattı. İlçe otogarı girişi ve E5 karayolunda bulunan heykelleri boyayan ekipler, il genelinde yapılan tüm çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.

HBB’nin yoğun çalışmaları hakkında düşüncelerini paylaşan vatandaşlar, Hatay’daki yeşil alanların sayısının her geçen gün artmasına ve bununla birlikte kentin çehresine yeni renk katan çalışmaların hayata geçmesine vesile olan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.