Vali Ata ve Başkan Savaş’tan Huzurevi’ne bayram ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kurban Bayramı coşkusunu kentin tüm değerleriyle bir araya gelerek yaşıyor.

Bayramın birinci gününde Hatay Huzurevi’nde yaşamını sürdüren yaşlı vatandaşları Hatay Valisi Erdal Ata ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin ile ziyaret eden Başkan Savaş, büyüklerin ellerinden öperek onların bayramını kutladı.

Huzurevi’nde kalan vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Başkan Savaş, burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Savaş, huzurevi ziyaretinden sonra Vali Ata ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı’nda vatanî görevlerini yapan askerler ve Hatay Polisevi’nde görevli polisler ile bayramlaştı.

Gerçekleşen ziyaretlerin önemine değinen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bayramı bayram coşkusunda yaşamının mutluluğunu hemşehrileriyle paylaştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.