Payas’a Bayram müjdesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Payas Belediyesi tarafından Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi ‘Dua Kubbesi’ altında geleneksel hale gelen bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan Hatay Ak Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan bu bayramın birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle birer konuşma yaptılar.

HACI BAYRAM TÜRKOĞLU; ‘’ DÜNYANIN NERESİNDE BİR ZULÜM VARSA BİZ HER ZAMAN MAZLUMLARIN YANINDA OLDUK’’

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mynmar’da zulüm gören Müslümanlar için, komşu ülke Bangladeş’in sınır kapılarını tamamen açması halinde, sığınmacıların tüm giderlerinin ülkemiz tarafından karşılanacağını beyan etmesi tüm konuşmacıların coşkuyla değindikleri ortak konu oldu. Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu; din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin dünyanın neresinde bir zulüm varsa devletimizin her zaman mazlumların yanında yer aldığını belirtti.

 

PAYAS KAYMAKAMI HAKAN KILINÇKAYA’DAN VEDA KONUŞMASI

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine atanan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya bayramla ilgili güzel temennilerini ifade ettikten sonra görevi süresince Payas’a ve Payas’lılara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Birlikte çalıştığı herkese ve Payas’lılara teşekkür eden ve helallik dileyen Kılınçkaya’nın konuşması  aynı zamanda bir veda niteliğindeydi.

 

BEKİR ALTAN; ‘’BÖYLE BİR ÜLKENİN FERDİ OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mynmar’daki mezalime karşı Bangladeş’e önerisiyle; Türkiye’nin büyük bir devlet olmasının gereğini yerine getirdiğini ve böyle bir ülkenin ferdi olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirten Bekir Altan ayrıca Ankara’nın onayladığı bir konuyuda gündeme getirerek; Payas’a bir hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Konuşmalardan sonra ‘Dua Kubbesi’nin yanındaki kapıda saf tutan Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Ak Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler Payaslılarla ayrı ayrı bayramlaştılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.