CHP Hatay’da kongre süreci devam ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay ve ilçelerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre süreci devam ederken ilçe başkanı adayları boy göstermeye başladı.

CHP Belen İlce Başkanlığı kongreye iki liste halinde gidecek.

CHP Belen İlçe Başkanlığı’na iki aday olduğu biliniyor. Önceki kongre dönemlerine tek liste ile giren CHP Belen ilçe Başkanlığı, 2017 yılı kongre dönemine iki liste ile girecek. Adayların ise; Mevcut ilçe başkanı olan Fevzi Yüksel ve geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Necdet Yenikale olduğu kesinleşti. Kongre süreci ile ilgili bilgi veren Yenikale “uzun bir aradan sonra kongreye iki liste halinde gidilmesi, parti içi demokrasi açısından çok önemli. Partimizin üyesi olan olmayan Belenli vatandaşlarımız da bu durumdan ve adaylığımdan oldukça memnun.” dedi. Bir oyun bile ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Yenikale; “Bir oy deyip geçemeyiz. Bizim için bir oy bile çok önemli. Demokrasiye ve sandığa sahip çıkmak adına tüm parti üyelerini delege seçimlerinde oy kullanmaya davet ediyorum.” diyerek sözlerini sürdürdü. Başkan adaylığını net bir dille ifade eden Yenıkale; “biz sözümüzün arkasındayız. Demokrasi yolunda birlikte yürüdüğümüz insanların kaygılarına son vermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. CHP Belen İlçe Başkanı A. olarak çıktığım bu yolda asla geri adım atmayacağım.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre ilçe başkanlıkları; 5 Eylül 2017 tarihine kadar muhtarlık bölgesi delegeleri ve parti ön seçmen seçimlerinin yapılacağı yer, saat ve görevlileri içeren listeyi ilçe binasında askıya çıkaracak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.