“Hatay, sayısız değerlerin saklandığı bir kültür hazinesidir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata nezaket ziyaretleri kapsamında Hatay Turizm Derneği Başkanı ile TÖSYOV Hatay Şube Başkanını makamında kabul etti.
22 Aralık 2016 Perşembe günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Vali Ata ilk olarak saat 14.30’da Hatay Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Nacioğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Hatay Turizm Derneği Başkanı ve üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, binlerce yıllık tarih ve kültür birikimine sahip eşsiz bir şehir olan Hatay’ın,  geçmişi geleceğe taşıyan sayısız değerlerin saklandığı bir kültür hazinesi olduğunu belirtti.  Dünyadaki turizm pastasından daha fazla pay alabilmek için ilimizin tanıtımına büyük önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Ata, bu amaç doğrultusunda çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü dile getirdi.
Hatay Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Nacioğlu ise kabullerinden dolayı Sayın Ata’ya teşekkür ederek Dernek faaliyetleri ve üyeleri hakkında bilgi verdi.
Vali Ata saat 15.00’te ise TÖSYOV Hatay Şube Başkanı Tahsin Rende ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. İlimizin sanayisini ve ekonomik potansiyelini korumak ve geliştirmek için bütün kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içinde olduklarını vurgulayan Vali Ata, iş dünyasının sorunlarına çözüm bulma konusunda desteğe her zaman hazır olduklarını ifade etti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.