İGEV, TURSAB’dan Hatay Valisi Erdal Ata ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata, nezaket ziyaretleri kapsamında TÜRSAB Hatay Bölgesel Yürütme Başkanı, İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı ile Pusula Akademi Temel Lisesi Kurucusunu makamında kabul etti.
24 Aralık 2016 Cumartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Vali Ata ilk olarak saat 13.30’da TÜRSAB Hatay Bölgesel Yürütme Başkanı Ertuğrul Doğanlılar ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Hatay Bölgesel Yürütme Başkanını ve üyelerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, TÜRSAB’ın turizm sektöründe yaşanan gelişmeler, karşılaşılan sorunlara dikkat çekme ve turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunma gibi önemli bir misyonu yüklendiğini dile getirerek ilimizin turizm potansiyelinin geliştirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.
Vali Ata saat 14.30’da,  İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve vakıf üyelerini makamında kabul etti.   Kabulde konuşan Vali Ata, Türkiye’nin en önemli sorununun eğitim olduğunu dile getirerek ‘’Eğitim ile ilgili gerek dernek gerek vakıf gerekse sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını her zaman takdirle karşılıyoruz. Okumak isteyip de okuma imkânı olmayan gençlerimizin elinden tutup onların eğitim kaynaklarına katkıda bulunmak yapılacak en büyük iyiliklerden biridir. Bu sebeple üniversite öğrencilerine sağladığınız imkânlardan dolayı teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.
Vali Ata daha sonra Pusula Akademi Temel Lisesi Kurucusu Sevar Şahutoğlu ve beraberindekileri makamında kabul etti. Misafirleri ile tek tek sohbet eden Vali Ata ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Sevar Şahutoğlu ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.