Radar’da “ekmek arası sucuk”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyesi basın mensuplarını Radar’da konuk etti.
Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen’in yazın yaylarıyla olduğu kadar, kış mevsiminde de Radar mevkiinin yöre halkı tarafından karda piknik alanı olarak ziyaretçi akınına uğradığı Belen’de karlar içinde, Radar mevkinde, çoban ateşi yakılarak sıcak bir ortamda gazetecileri ağırladı.
Başkan Vurucu, Hem basın mensupları ile buluştu, hem de Radar’a piknik yapmaya gelen hakla ekmek arası sucuk, ayran ve şalgam ikram etti.


İkramların ardından, basın mensuplarına 2015 yılının değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 15 Temmuz darbe girişimine dikkat çekti. Dinamik, modern ve gelişmiş bir ülke temennilerini halkla paylaşan Başkan Vurucu, yeni yıla ilişkin de iyi dileklerini dile getirdi.

Başkan Vurucu, “Bu gün sizlerle buluştuğumuz bu mevkide 8 Ocak 2017 tarihinde ilçemiz Belen’in Radar mevkinde düzenlenecek olan Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.