WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (5168) ORDER BY t.name ASC

Av: Dönmez: “Hatay Baro Başkanlığına adayım” | Ekogündem Gazetesi

Av: Dönmez: “Hatay Baro Başkanlığına adayım”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Barosu Başkan Adayı Av. Ekrem Dönmez, “Hatay’da Baro Var” demek için yeniden aday olduğunu açıkladı. Hatay Barosu, bu hafta sonu (15-16 Ekim 2016) genel kurula gidiyor. Çağdaş, Demokrat, İlerici, Laik, Şeffaf ve Cesur bir Baro için tüm ilke ve değerlere sahip çıkan bir Baro için; Hatay Barosu’nun yönetimine kurullarla birlikte bir kez daha talip olduğunu söyledi.

Avukatın ve halkın yanında bir Baro çizgisinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Başkan Av. Ekrem Dönmez, yazılı açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

“İnsan yaşadığı yere benzer ” diyor şair. “Öylesine benzer ki, hasretine, yalanına benzer ve gülmek, bir halk gülüyorsa gülmektir.” Evet, yaşadığımız yer bizi biçimlendiriyor, biz yaşadığımız yeri biçimlendiriyoruz.

2 yıl önce; savunma susmayacak; halkının yanında Avukatlar, Avukatın yanında Baro, temel hak ve özgürlüklerin savunucusu Baro olacak ve Avukatlarımızı ve halkımızı yalnız bırakmayacağız diyerek görev talep etmiştik.

Hatay Barosu’nun başkan ve yöneticileri, seçilmiş kurulları olarak; Hatay’da iki yıllık görev süremizi doldurduk.

Bu iki yıllık sürede amaçlarımıza ne kadar yakınlaşıp ne kadar uzaklaştığımızın takdirini tabii ki önce genel kurulumuz, meslektaşlarımız ve sonra halkımız yeteri kadar zaten değerlendirecektir.

Ancak bu konuda tevazu göstermeksizin, etrafımızda oluşan güveni ve sevgiyi de göz ardı etmek istemiyoruz.

Geçmiş iki yılımızda “Hatay’da Baro Var” demek için var gücümüzle çalıştık ve bunun semeresini aldık. Çıtayı yükselteceğiz dedik ve şimdi çıta çok yükseklerde.

Hatay Barosu geçmişten gelen gücüyle ve deneyimiyle artık Türkiye’de sesini duyuran, iz bırakan Barolar arasında çoktan yerini aldı. Hem meslek sorunlarının, hem Ülke ve İlimizin gündeminde oluşan sorunların, birini diğerine üstün tutmadan, cesurca üzerine gittik.

Şimdi ise iki yıllık süreçten bugüne kadar ola ki bilerek veya bilmeyerek bir hatamız varsa affola diyoruz. Baştan herkesin hakkını helal etmesini dileriz.

Bundan sonraki dönem için çıta tabii ki bizim için de çok yükseklerde.

Hatay Barosu 15-16 Ekim 2016 tarihinde, yani bu hafta sonu, Genel Kurulunu yapıyor. Hatay Barosu’nun gelecek 2 yılı için başkan ve yönetici adayları olarak Genel Kurulumuzdan yetki ve görev talep edeceğiz.

Ne Barolar, ne de Avukatlar bir hiyerarşi içinde değildirler. Yargının savunma ayağını oluşturan ve yargı erkinin bir parçası olan kurumlar değildirler.

Baroları diğer meslek örgütlerinden ayıran en önemli özellik, yasayla “Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunmak ve korumak, bu kavramlara işlerlik kazandırmak” görevinin verilmiş olmasıdır. Bu görev hiçbir meslek örgütüne yasayla verilmemiştir.

Başladığımız işi bitirmek, verilen emaneti en iyi şekilde korumak ve geleceğe devretmek istiyoruz. Bu bilinçle, büromuzun, adliyelerimizin, ilimizin, ülkemizin ve dünyamızın sorunlarını yok saymadan saygın bir Baronun Hatay’da daha da güçlenmesi için daha da çok çalışacağız.

Gelecek dönemde de; savunma susmayacak; halkının yanında Avukatlar, Avukatın yanında Baro, temel hak ve özgürlüklerin savunucusu Baro olacak ve Avukatlarımızı ve halkımızı yalnız bırakmayacağız…”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.