Belen Vali Ercan Topaca’yı konuk etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Ercan Topaca, Belen’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bu gün 10.00’da Belen Kaymakamlık binasının önünde Kaymakam Abdulaziz Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kurum Amirleri, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve oda başkanlarının katılımıyla karşılanan Vali Ercan Topaca’ya Belen ile ilgili sunum yapıldı.

belen abide

Kaymakamlık Konferans salonunda Kaymakam Aydın’ın yaptığı sunumda ilçenin genel olarak tanıtımı, kamu hizmetlerinin sunumu, süregelen yatırımlar ve son olarak sorun ve önerileri içeren İlçe Brifinginin sunumu yapıldı. İlçenin önemli sorunlarının değerlendirilmesi ve toplantıya katılanların görüş ve önerilerinin alındı.

belen kervansaray

Belen merkezde bulunan tarihi kültür varlıklarımızdan Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayı, Cami ve Hamamın gezilmesini müteakip, 41.Fırka Şehitler Abidesi’nde incelemelerde bulundu. Ziyaret programı, Belen Belediyesini ziyaretin ardından, öğle yemeği ikramı sonrası Hatay Valisi Ercan Topaca, Belen’den ayrıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.