WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1049) ORDER BY t.name ASC

“Kızılay’ımız 147 Yıldır Ulu Bir Çınar Gibi Ayaktadır” | Ekogündem Gazetesi

“Kızılay’ımız 147 Yıldır Ulu Bir Çınar Gibi Ayaktadır”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay 1868 yılından beri faaliyet gösteren Kızılay’ın halkın desteğiyle her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi.

Kızılay İskenderun Şube Başkanı Günay; “Kızılay’ımız insan onurunu korumayı amaçlayan faaliyetleriyle 147 yıldır ulu bir çınar gibi ayakta durmaktadır. Ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, insanlık, birlik ve evrensellik kavramlarını ilke edindiği için her zaman güvenilen bir kurum olmuştur. Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanmaktadır. Kızılay Haftasında gönüllüler, üyeler ve Kızılay çalışanları Kızılaycılık bilincinin oluşturulması için okullarda eğitimler vermekte, kültürümüzün tanıtılması için de halkımız bilinçlendirilmektedir.” dedi.

Kızılay’a destek veren ve desteklerini esirgemeyen halkın Kızılay Haftasını kutlayarak, Kızılay a bağış yapanlara da teşekkür etti.

Geçmişten bugüne Kızılay a hizmet etmiş vefat edenleri de unutmayan başkan Ümit Günay, “Bugüne kadar Kızılay’ımıza hizmet edenlerden vefat edenleri rahmet ve hayatta olanları minnetle yad ediyorum. Kızılaycılık kültürünün hayatımızın her aşamasında örnek alınmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.