Kaymakam Özyiğit Kızılay Haftasını Kutladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun kaymakamı H. Hasan Özyiğit, her yıl 29 Ekim 1 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası” münasebetiyle kutluma mesajı yayımladı.

Kaymakam Özyiğit yayımladığı mesajda 1868 yılından günümüze kadar savaş ve doğal afetler karşısında insanların acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya çalıştığını, Milletin yüz akı kuruluşlarından biri olarak insani yardım faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğünü belirtti.

IMG_2441

Kızılay’ın yapmış olduğu yardımlar, hayırseverlerimiz ve gönüllü çalışanlarımız sayesinde yürütüldüğünü ifade eden Kaymakam Özyiğit mesajın devamında şunları kaydetti;

“Yardımseverlik insanı yücelten bir duygudur ki Kızılay müessesesi de bu yüce duygu hissiyatıyla insanlığa hizmet aşkı, yardımseverlik ve dayanışma ruhuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Kızılay’ın ülkemizde ve dünyada daha çok hizmet yapan, Türkiye’nin adını daha çok duyuran bir itibar müessesesi olarak faydalı hizmetlerini sürdüreceğine inanarak; vatandaşlarımızı kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum.

Bu duygularla, insanlık adına bu ulvi görevi üstlenen ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftası’nı en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.