Başkan Yüksel: “ Vatandaşlarımız Çamur Deryası İçinde”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Belen ilçe Başkanı Fevzi YÜKSEL ve Milletvekili Adayı Nermin KARA, Sarımazı Mahallesi Pazar esnaflarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve ilçe teşkilatı, Milletvekili Adayı Nermin KARA ile Sarımazı Mahallesi semt pazarı esnaflarını ziyaret etti.

Pazarda yoğun ilgiyle karşılaşan CHP’liler esnafların sıkıntılarını dinledi. Çalışmalarını son güne kadar devam ettireceklerini yineleyen Başkan Yüksel; “Milletvekili Adayımız Nermin KARA ve ilçe teşkilatımızla Sarımazı’da semt pazarı esnaflarını ziyaret ettik. Pazarda alış veriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Dertlerini dinledik. Gerekli notlarımızı aldık. Gördük ki; vatandaşlarımızda, esnaflarımızda çamur deryası içindeler. Vatandaşlarımıza, bu durumdan ancak bizlerin çabasıyla Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kurtulacaklarını anlattık. Bir dönem için desteklerini istedik.” ifadelerini kullandı.

 Seçimlerde son dönemece girdiklerini ifade eden İlçe Başkanı Yüksel; “Seçim arifesi Cumhuriyetimizin 92. Yıl dönümüne denk geliyor. Resmi programlarımızın haricinde, akşamüstü Fener Alayı düzenleyeceğiz. 29 Ekim’de düzenleyeceğimiz Fener Alayına katılım bir öncekine göre daha fazla olacak. ” dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.