Çalışkan; “Osmanlı sillesi yiyecekler”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ziyaretlerde projelerini anlatırken ülkede son günlerde gelen şehit haberleri, medya baskınları, ekonomik ve sosyal sorunlara değinerek meclisteki tüm partileri yaşananlardan sorumlu tuttu.

Mv. adayı Dr. Çalışkan, “Her gün şehit haberleriyle sarsılırken beyefendiler gündem değiştirerek medyaya operasyon düzenliyor. Bir yandan suçlarını deşifre eden medyayı susturmak, bir yandan da gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Halkımız her şeyin farkında ne yaparsanız yapın bu halk yaşananların hesabını soracaktır. Seçimde büyük sürpriz yaşayacağız. Osmanlı sillesi yiyecekler.” dedi.

Gerçekleri gören yanlarından ayrılıyor.

Seçimlere az bir zaman kala bu gelişmelerin basına sansür olduğunu belirten Çalışkan, “Kendilerinden olmayan herkesi ya dışlıyorlar ya da susturmaya çalışıyorlar. Sn. Bülent Arınç ve Abdullah Gül örneğinde gördüğümüz gibi gerçekleri gören yanlarından ayrılıyor. Halk tüm gerçekleri öğrenince, tek çözümün Saadet Partisi’nde olduğunu anlayacak ve Saadetli, huzurlu, refah günler gelecektir.”

“Biz haktan adaletten yanayız.” diyen Çalışkan Kur’an-I Kerim’deki Maide Suresinin 8. Ayetini destur edindiklerini belirterek “Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletsizliğe götürmesin. Adâlet yapın ki, o takvaya en çok yakın olandır. Allah’tan korkun. Çünkü Allah yaptıklarınızdan haberdardır.” ayetini hatırlatarak adaletten haktan ayrılmamak gerekir.” diye konuştu.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Halil Çelik, Atila Erol, Ramazan Öksüz, Serdar Özal, Yusuf Çiçek ve Yunus Mullaoğlu Kırıkhan İlçesine STK, esnaf ve medya ziyaretleri ile Kalkan ve Koca ailelerinin nikâh törenine katıldı.

Nikah şahitliği yapan Çalışkan, evin reisi erkek olsa da,  “Yuvayı dişi kuş yapar” Atasözüne atıfta bulunarak kadınlar iyi muhafaza eder diyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

KIRIKHAN NİKAH

Günün sonunda Çalışkan, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin biri sağ, diğeri de sol görüşlü olarak tanınan Musa Eroğlu ile Aşık Sefai’nin birlikte sahne aldığı ‘kardeşlik konserine katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.