WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (490) ORDER BY t.name ASC

 “Katliamın sorumlusu oy avcılarıdır” | Ekogündem Gazetesi

 “Katliamın sorumlusu oy avcılarıdır”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Burada; “Şehitlere sözümüz halkın iktidarı”, “Barış şehitleri ölümsüzdür”, Kan zulüm, işkence işte AKP”, “Bu düzen değişecek”,  “Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz ”, “ Faşizme Karşı Omuz Omuza”, “AKP Halka Hesap Verecek”, “ Kan Zulüm İşkence, İşte AKP ” sloganları atan kalabalık, saldırıdan sorumlu tuttukları hükümete tepkilerini dile getirdiler. Ellerinde Ankara’daki patlamada yaşamını yitiren sendikalı Demiryolcu Fevzi Sert’in fotoğrafları katılımcıların ellerinde taşındı. Yine aynı saldırıda yaralanan Bekir Soylu, Şükrü Yaman ve Mehmet Arslan’a da acil şifalar dilendi.

DSCF8141

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından eğitimsen Şube Başkanı KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ünsal, konuşmasında şunları söyledi: “Ankara Garı’ nın önünde binlerce polisin gözü önünde patlattılar bombalarını. 128 canımızı aldılar. İskenderun da ölümlerden nasibini aldı. Yıllardır İskenderun BTS Temsilcilik yönetiminde yer alan yoldaşımız Fevzi Sert’ i sonsuzluğa uğurladık. Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız ve isyan ediyoruz. Hiç kimse bu katliamın faili meçhul olduğunu söylemesin.  Katillerin hepsini tanıyoruz.  7 Haziran seçimleri sonrasında kışkırtıcı ve saldırgan politikalarını sürdüren, her ağızlarını açtıklarında akan kan ve ölümler üzerinden siyaset yaparak “oy avcılığı” yapanlar katliamın asıl sorumlularıdır.”

DSCF8128

Katliama seyirci kalanlara işaret eden Ünsal, konuşmasını söyle sürdürdü: “Bizi korkutmaya yıldırmaya sindirmeye çalışanlara sesleniyoruz. Ne kadar saldırırsanız saldırın; korkmayacağız, yılmayacağız, unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz. Hepiniz döktüğünüz kanda boğulacaksınız! Kanlı ellerinizle işlediğiniz bütün suçlardan yargılanacak ve hesap vereceksiniz!” DİSK, KESK, TTMMOB ve TTB olarak katliamı protesto etmek için üç gün yas ve iki günlük grev yapıldığını duyurdu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.