“Soru İşaretlerinin Adresi AKP”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ankara’da tren garı önünde meydana gelen patlamayı kınamak üzere 3 No’lu Sosyal Tesis’te toplanan Eğitim İş İskenderun Temsilciliği, saldırının alçakça olduğunu belirterek bir kınama yaptı.

DSCF8089

Temsilcilik Başkanı Hasan Kuş, emperyalizmin emrindeki terör örgütlerinin kanlı yüzünü bir kez daha ortaya koyan bu alçakça saldırıları şiddetle kınıyoruz.” dedi. Saldırının sorumlularının AKP iktidarı ve saray olduğunu belirten Eğitim İş “ 13 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı ve saray iç-dış barışımızı bozmuş, ülkenin barışını, birliğini kardeşliğini emperyalizme tercih etmiştir. Saray ve şürekâsı ülkeyi kurmak yerine yurttaşlarının can ve güvenliğini dahi koruyamayan basiretsiz bir geçici hükümete ülkeyi mahkûm etmiştir. Ülkemizde meydana gelen bombalı, kanlı eylemlerin failleri bir türlü ortaya çıkarılmamaktadır. AKP hükümetinin biran önce hesap vermesi gerekmektedir. Siyasal iktidar, olayın faillerini ortaya çıkarmadığı sürece soru işaretlerinin adresi AKP hükümeti olacaktır.” Dedi. Saldırıda hayatını kaybedenlere, ailelerine ve tüm ulus a başsağlığı, yaralı vatandaşlara acil şifalar dileyen Eğitim İş toplantısı sona erdi.

DSCF8095

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.