WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (269) ORDER BY t.name ASC

“Siyasi kaygı gütmeden eşit hizmet şiarı ileyürüyoruz” | Ekogündem Gazetesi

“Siyasi kaygı gütmeden eşit hizmet şiarı ileyürüyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Savaş Altınözü’nde Hemşehrileri İle Bir Araya Geldi. Vatandaşlar tarafından coşku ve sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Savaş,  Hatay’ın her noktasında olacaklarını vurgulayarak konuşmasına; ilimizin her noktasında her kesimden hemşehrimiz ile siyasi kaygı gütmeden eşit hizmet şiarı ile sıkıntılarını yerinde Altınözü, Akamber, akdarı, Yunushan, Yanıkpınar, Dokuzdal, Kılıçtutan, Erbaşı, Karbeyaz ve Seferli mahallerinde mahalle sakinleri ile buluşup sıkıntıları yerinde dinledi.

lutfu-savas-altinozunde (1) “Altınözü’ne 14 yıl getirilmeyen hizmeti getirdik…”

 

Vatandaşlar tarafından Altınözü’nde coşku ve sıcak bir şekilde karşılanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  Hatay’ın her noktasında olacaklarını vurguladığı konuşmasında; şunları söyledi: “İlimizin her noktasında her kesimden hemşehrimiz ile siyasi kaygı gütmeden eşit hizmet şiarı ile sıkıntılarını yerinde bire bir dinleyeme devam edeceğim. Altınozü’ne önem veriyoruz. 13 senedir hizmet görmeyen ilçelere hızlı ve ivedi şekilde hizmet ediyoruz. Su fiyatları konusunda daha önce birçok yayın aracı ile belirttiğimiz gibi, Hatay büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile bilirkişi onayıyla aldığımız ortak bir karardır. Su fiyatlarını düşürmek için 3 sefer olağan üstü meclis toplantısı gerçekleştirdik. Fakat sayısal olarak üstün olan Akp sıraları  Büyükşehir Belediyesi ve şahsıma iş yaptırmamak için ellerinden geleni yaptılar. Su fiyatlarını indirmek için önerge verdiğimizde ret ettiler. Sonrada ilçelerimizde, mahallelerimizde vatandaşlarımıza yalan beyanda bulunarak suyu Lütfü Savaş ve CHP artırdı, fiyatları da indirmiyor dediler. Halkımız şunu iyi bilmeli ki 13 yıldır Akp2nin kazandığı ilçelere hizmet gitmedi hizmet yapmadılar. Su fiyatlarını aşağıya çekmek için bilirkişi ile görüşmelerimiz sürüyor. Kasım ayı meclis toplantımızı canlı olarak sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz. Takdiri siz değerli hemşehrilerime bırakıyorum” dedi.

lutfu-savas-altinozunde (5)

Başkan Savaş’ a CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün Altınözü ilçe başkanı Hamit İsaoğulları ve çok sayıda partili eşlik etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.