Antakya’da 136 belediye işçisi TİS’e imza attı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin makamında düzenlenen ve 136 işçi personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuştu.  Başkan Ataç, “Bugün Belediye İş Sendikamız ve Antakya Belediyesi arasındaki 2016 yılını kapsayacak toplu sözleşmemiz mutlu sona ulaşmıştır. 136 çalışan adına Sayın Başkanımızla toplu sözleşmemizi imzaladık. Sosyal yardım ücretlerimizde yüzde 10 ve taban ücretlerde geriye dönük her yıl için 100 TL artış söz konusu oldu. Bu sözleşmede emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Sayın Kimyeci’nin emeğe ve emekçiye verdiği değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

“İşçinen alın teri kurumadan hakkını veriyoruz”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise konuşmasında şunları kaydetti; “ Antakya Belediyesi olarak 95 mahallemizde 354 bin nüfusumuza ve 83 bin Suriye’den gelen vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerimizi gerçekleştirmekte emek veren değerli işçi personellerimizin alın terleri kurumadan ücretlerini almaları konusuna önem veriyoruz. İşçi kardeşlerimizin emekleri bizler için çok kutsal. Ben bu anlamda başta başkan yardımcılarımıza, daire müdürlerimize, memur ve işçi kardeşlerimize Antakya’mızı geleceğe taşıma konusundaki bütün katkı, fedakârlık ve gayretlerinden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

antakya tis imza (1)İmza törenine Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Karakaplan, Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Sendika Başkan Yardımcısı Tuncay Hasanoğlu, Mali Sekreter M. Yusuf Köseoğlu, daire müdürleri ve işçi personel katıldı. Taraflar, konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesine imza attı. Ardından günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.