Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hasabı: Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı!
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MEB Birim Amirleri ile Toplantı Yaptı…
Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki saldırıların ardından yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantıda;
📌 Bakan Tekin; Bakanlık olarak öğretmen, öğrenci ve velilerin her zaman yanında olmak için gerekli tüm adımları ivedilikle attıklarına işaret ederek bu konuda herhangi bir aksamaya mahal verilmemesi talimatını tekrarladı.
📌 Okul güvenliğine ilişkin birimlerce yürütülen çalışmalar ve atılacak adımlar, risk alanları, mevzuatta yer alan düzenlemeler, bu konuda yapılması planlanan değişiklikler değerlendirildi.
📌 Öğrencilerin dijital dünyada karşılaştığı tehdit ve tuzaklar ile çözüm önerileri ve okul içi ve dışı güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı; çocukların maruz kaldığı veya kalabileceği tehlikelerle mücadele edilmesi için özellikle öğretmen ve velilerle yapılacak çalışmalar ele alındı.







