Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçedeki eğitime sağladıkları katkılar dolayısıyla Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdürü Aykut Davut Öktem’e teşekkür plaketi verildi.
Teşekkür plaketi, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz tarafından takdim edildi.
Törende konuşan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, Nuri Üysen ve Aykut Davut Öktem’in eğitim alanındaki desteklerinin bölgeye önemli değer kattığını vurgulayarak, “Eğitime verilen her katkı, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Bu anlayışla hareket eden Yükseliş Koleji yöneticilerine teşekkür ediyorum,” dedi.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem ise yaptıkları ortak açıklamada, eğitime katkıda bulunmanın kendileri için büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu belirterek, “Eğitim bizim için sadece bir iş değil, aynı zamanda geleceğin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesine katkı sağlamanın en anlamlı yoludur,” ifadelerini kullandılar.
Tören sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.