Gaziantep Konya ve Kayseri Kanalizasyon ekipleri İskenderun’da işbaşında!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Uzun yıllardır bakımı, temizliği yapılmadığı için şehrimizin kronik problemi haline gelen kanalizasyon hatlarımız ve bacalarının temizliği başta İskenderun Belediyesi çalışanları olmak üzere Gaziantep, Konya ve Kayseri Kanalizasyon ekipleri tarafından yapılıyor. An itibarı ile sahadaki ekiplerimiz insanüstü gayret göstererek 32 saattir aralıksız çalışıyor. Bu çalışmalar yüzünden yaşanan su kesintisi bir kaç saat içerisinde giderilecektir.

Siz hemşerilerimize destek, sabır ve anlayışınız için, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Türkoğlu, kentimizde görev yapan GASKİ, KOSKİ,KASKİ daire başkanları ile ekiplerine çok teşekkür ederim.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.