CHP’li Belediye Başkanları Amaç ve Elmasoğlu: Hatay siyasi tartışmalardan uzak hizmet bekliyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İGC Yönetiminden Dörtyol ve Erzin Belediye Başkanlarına tebrik ziyareti…

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu, bu gün Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nu ziyaret ederek yeni dönemde her iki Belediye Başkanına görevlerinde başarılar diledi.

İGC Başkanı Diyap Atar beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri; Yılmaz Akpınar, Cuma Keseroğlu, Erdal Yılmaz ve Serpil Korkmaz ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Dörtyol Belediye Başkanı Amaç ve Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ak Partinin kazanmasının siyasi tartışmalara yol açmadan Hatay’a ve Hatay Halk’ına hizmet vermesini beklediklerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Bahadır Amaç ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İGC Yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İGC Başkanı Diyap Atar, Dörtyol Belediye Başkanı Amaç ve Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu’na hitaben konuşmasında; medyanın toplumsal bilinç oluşturmasının yanı sıra belediye ile halk arasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayarak halkın sesi olmak adına başkanların çalışmalarını kamuoyuna duyurmaya hazır olduklarını ifade etti.

Hatay adına güzel çalışmalar yapacaklarına dair görüşlerini İGC Yönetim Kurulu ile paylaşan İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı ile farklı partiden olmasına rağmen halk adına kent adına güzel çalışma beklediklerini ifade ederek “Hatay bizim canımız” diyerek beklenen hizmetin ve yatırımın Hatay’a gelmesi için mücadele edeceğiz. “diyerek İGC Başkanı Diyap Atar ve İGC Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.