İBRAHİM AÇIKGÖZ GÜVEN TAZELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulunu hafta sonu Sanayi Aşevinde gerçekleştirirken, İbrahim Açıkgöz ve ekibi güven tazeledi.

İskenderun’a daha modern bir sanayi sitesi kazandırmak için yoğun çaba sarf eden ve sanayi esnafının da desteği ile bu yolculukta emin adımlara ilerleyen İbrahim Açıkgöz Genel kurulda yaptığı konuşmasında; “Bölgemizde 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinde can ve mal kayıplarımız oldu, bir çok esnafımız hayatını kaybetti. Bir daha böyle bir acının yaşanmamasını diliyorum ve ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe bu zorlu yolu hep birlikte aşacağız. Şahsıma ve yönetime verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. İskenderun’a daha modern bir sanayi sitesi kazandırma noktasında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaşanan deprem felaketi işlerimizi biraz zorlaştırsa da bizler sizler için mücadelemize deva ediyoruz. İlk günden bu yana yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz olmak üzere Valimize, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. El birliği ile mutlu sona ereceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Genel kurulda gündemdeki maddeler görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.