Koordinatör Kaymakam Demirkoparan, Türk Kadılar Birliği üyeleriyle buluştu!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Sizin başarınız tüm genç kızlarımıza örnektir. Kız çocuklarımızın en güzel makam ve mevkilere gelmesi bizim gurur kaynağımızdır.

 

Kızlarımızın başarıları bizleri onurlandırıyor.” Bu sözler İskenderun Koordinatör Kaymakamı Miyase Demirkoparan için hem cinsleri tarafından dile getirildi…

 

Türk Kadınlar Birliği Derneği İskenderun Şubesi yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi.

 

6 Şubat depremlerinden sonra İskenderun’a Koordinatör Kaymakam olarak atanan ve depremzedelerin barınma ihtiyacı için sahada koşturan İskenderun Koordinatör Kaymakamı Misyase Demirkoparan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Türk Kadınlar Birliği Derneği İskenderun Şubesinin konuğu oldu.

 

Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Adviye Yüksel, yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya gelen Demirkoparan, kadınlarla sohbet etti.

Depremin ardından bölgemizde yaşanan sıkıntıların giderilmesinde katkı sunan İskenderun Koordinatör Kaymakamı Miyase Demirkoparan, Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Adviye Yüksel ve beraberindeki ekip arkadaşları ile birlikte olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.