BAŞKAN İBRAHİM GÜL’DEN HAYRILI RAMAZANLAR MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Müslüman toplumunun kutsal ayı olan Ramazan’a ulaşmanın sevinci ve heyecanını, Belen ve tüm İslam coğrafyasında yaşıyoruz.
Ramazan ayı, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve manevi temizlenme gibi değerleri ön plana çıkaran mübarek bir zaman dilimidir. Bu vesileyle, tüm İslam âleminin Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyorum.
Ramazan, oruç ibadetiyle birlikte manevi ve bedensel disiplini sağlamanın yanı sıra, insani değerlere daha fazla önem verme ve yardımlaşma duygularını canlandırma fırsatı sunar. Bu ay, açlıkla mücadele eden insanların acılarını anlamamızı, onlara yardım etmek için elimizden geleni yapmamızı ve toplumumuzdaki dayanışma ruhunu pekiştirmemizi sağlar.
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, insanlık ve merhamet duygularımızı daha da derinleştirerek, ihtiyaç sahiplerine yardım etme ve toplumun her kesimine destek olma çabalarımızı artırma zamanı gelmiştir.
Özellikle bu dönemde, maddi ve manevi yardıma muhtaç olanlara yardım etmek, onların yüzünde tebessüm oluşturmak ve toplumumuzdaki dayanışma ruhunu canlı tutmak, büyük önem taşımaktadır.
Bizler, bu mübarek ayın bereketi ve rahmetinden en güzel şekilde faydalanmak için dualarımızı ederken, aynı zamanda tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyoruz.
Ramazan ayının Belen ilçemize, Müslüman kardeşlerimize ve insanlığa, hayırlar getirmesini temenni ediyor, birlik ve beraberlik içinde nice güzel Ramazanları hep birlikte idrak etmeyi, yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.”
 
İbrahim Gül
Belen Belediye Başkanı
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.