HBB PERSONELİNE STRESTEN VE TRAVMADAN ARINMA EĞİTİMİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yaşama Sanatı Derneği (Art Of Living) işbirliği ile personele stresten ve travmadan arınma amaçlı eğitim programı düzenledi.

Yaşama Sanatı Derneği Temsilcisi Mina Erçel ve iki eğitmenle birlikte verilen programda travmadan arınma, iyileşme, dayanıklılık ve güçlendirme gibi konu başlıkları ele alınırken afet, çatışma ve şiddetin psiko-sosyal etkileri konuşuldu.

 

Depresyon ve endişenin azalması, birey ile toplumlardaki yaşam kalitesinin artması için düzenlenen programlarda travma karşısında personelin dayanıklılıklarını arttırmak ve enerji seviyelerini yükseltmesi için yapılanlar hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

 

Normalleşme sürecine girebilmek amacıyla stres ve kaygılardan uzak kalınması gerektiği de vurgulanırken, eğitimde verilen teknikler katılımcılar programı tamamladıktan sonra kendilerinin uygulayabilecekleri kolaylıkta olduğu vurgulandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.