“İSKENDERUNSPOR MEMLEKETİMİZİN DEĞERİDİR”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, yerel seçimlere doğru takvim hızla geriye doğru işlerken, çalışmalarını da hızlandırdı.
Her kesimden insana ulaşarak, plan ve projelerini aktaran Ceylan, İskenderunspor Tesislerini ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Hakan Bolat, futbolcu ve teknik heyetle bir araya geldi.

Sporun kentin gelişmesi ve büyümesi bakımından çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İskenderunspor’un memleketimizin marka değeri olduğunu ifade etti.

Zorluklar içinde alınan başarılardan ötürü Başkan Hakan Bolat ve futbolcuları kutlayan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, halkın teveccühü ile göreve geldiğinde İskenderunspor’un daha üst liglere çıkması için gereken her türlü desteği sunacağını önemle hatırlattı.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise, hep birlikte hareket edilerek memlekette futbolun kalkınması gerektiğini vurguladı. Bolat, başkan adayı Nazmi Ceylan’a çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diledi.

ECZANE TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ’NE ZİYARET

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, seçim ziyaretleri kapsamında İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği’ne de konuk oldu. Dernek Başkanı Cemal Çelik tarafından karşılanan Ceylan, İskenderun’un sorunlarının çözümü için hassassiyetle çalışacaklarını kaydetti. İlk olarak depremin izlerinin silineceğini beliren İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, bunun akabinde kısa, orta ve uzun vadede her sorunun üstesinden gelecekleirini sözlerine ekledi.
Başkan Adayı Nazmi Ceylan’ın nezaket sahibi, memleketimizin yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu belirten Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, bugüne kadar yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.