CHP Lütfü Savaş ile yola devam dedi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP yönetimi, Hatay’da mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verdi

CHP Genel Merkezinin kararsız tavrı ve bocalaması Hatay’da adeta tepki toplamıştı.

CHP, partinin mevcut Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayıyla ilgili yapılan son değerlendirmelerin sonucunda, Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verildiğine dair önce parti kulislerinde yanki buldu.

Adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş’ın ismi, CHP’nin iki gün önce Ankara’da düzenlediği 31 Mart Yerel Seçimler Aday Tanıtım Toplantısı’nda okunmamıştı. Bu da Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayının değiştirilebileceği yorumlarına neden olmuştu. Özel de katıldığı bir televizyon kanalında Savaş ile görüşmesinde Hatay için yapılan son anketi ele alacaklarını söylemişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün partisinin genel merkezinde Lütfü Savaş ile görüşmüştü.  Dün saat 10.00’dan sonra başlayan görüşmenin yankıları gün boyu sürmüş Hatay hop oturup hop kalkmıştı.

Görüşmede CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki de bulunmuş, Lütfü Savaş görüşmenin ardından açıklama yapmadan genel merkezden ayrılmıştı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.