ÖNTÜRK: HATAY’IMIZDA UMUTLARI YENİDEN YEŞERTECEĞİZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, birlik ve beraberlik içinde Hatay’da umutları yeniden yeşerteceklerini kaydetti.

10 yıllık süreçte su sorununu çözemeyen, altyapıyı yapamayan, yol yapamayanlara dur denilmesi gerektiğini, bu şehir için birlikte mücadele edilmesi gerektiğini ifade eden Öntürk, gün boyunca Antakya’da ziyaretlerde bulundu.

Kent yönetiminde söyleyecek sözü olan herkesi dinleyeceklerini ifade eden Öntürk, kenti yeniden ayağa kaldırarak herkese büyükşehir nasıl yönetiliri göstereceklerini söyledi.

“HATAY’IMIZI ORTAK AKILLA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Hatay’ı ayağa kaldırırken, hangi fikirden olursa olsun kent için birlik olunması gerektiğini ifade eden Öntürk; “Şehrimizi güçlü bir şekilde ayağa kaldırıp geliştirirken en önemli paydaşlarımızdan biri sivil toplum kuruluşlarımız olacak. Ortak akıldan, birlikten kuvvet doğacak. Hep birlikte başaracağız. Her daim esnafımızın yanında olacağız. Her birini kısa zamanda dükkanına, sitesine, iş yerine kavuşturacağız. Hep birlikte güçlü Hatay için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kentteki sorunları en fazla kadınların çektiğini kaydeden Öntürk, kadınlar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na tam destek istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.