Belediye Başkanı Tosyalı, Hatay Basınını buluşturdu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama programları kapsamında Hatay’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

6 Şubat depremiyle büyük bir yıkıma, kayıplara uğrayan Hatay İlinde görev yapan basın mensupları ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama programları kapsamında Belediyenin 3 Nolu Sosyal Tesisinde bir araya geldi.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremden dolayı Antakya ve diğer ilçelerimizde meydana gelen yıkımlar hepimizde derin üzüntüler yarattı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü dolayısıyla sizlerle buluşmak istedik. Tarafsız, ilkeli ve objektif bir şekilde çalışan basın mensuplarımız doğru haberi halka ulaştırmak için büyük bir çaba sarf etmektedir. Bu anlamda kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Halkın tarafsız, ilkeli ve objektif bilgilendirilmesi şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir.” diyen Başkan Tosyalı,   İskenderun Belediyesinin deprem sonrasında sahada yaptıkları çalışmaları basın mensuplarıyla paylaştı. Slayt ve sunun şeklinde açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, partisinin HBB ve diğer ilçelerin adaylarını açıklayacağını söyledi. Başkan Fatih Tosyalı, Hatay’da görev yapan tüm  gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü bir kez daha kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.