İSKENDERUN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ 150 ÖĞRENCİYİ TEPEDEN TIRNAĞA GİYDİRDİ!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Depremden bu yana birçok yararlı faaliyetlerde bulunan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği  yeni yıla girmeden çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak için 5 Temmuz İlkokulunda İskenderun Gençlik Merkezi işbirliğinde coşkulu bir şenlik gerçekleştirdi.

Şenlik  sonrasında 5 Temmuz İlkokulundaki her sınıftan ihtiyaç sahibi olan toplam 150 öğrencinin tepeden tırnağa tüm giyim ihtiyaçlarını  hediye paketlerinde takdim eden İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa DÜZEN ve ekibi şenliğe de katılarak öğrencilerle sohbet ederek şarkılar söyledi.

Şenlikte İskenderun Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençleriyle  müzikler  eşliğinde eğlenceli danslarla oynayan çocuklar yerel sanatçı  Soydan SOYDAŞ’ın seslendirdiği şarkılarla tam bir konser havasını yaşadı.

Şenliğin sonunda 5 Temmuz İlkokulu müdürü Hüseyin GÜNDÜZ   öğrencilerinin unutulmaz bir gün yaşamasına öncülük edip şenliğe katılan  İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa DÜZEN ve İskenderun Gençlik Merkezi müdürü Ahmet KESKİN’e teşekkürlerini sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.