CHP’DEN ARSUZ BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI NAZIM CULHA’DAN İGC’YE ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Proje ve ihtiyaçları ile alakalı, Alt payı ve üst yapısı, her mahallesini yakından tanıyan bir isim olarak yeniden Arsuz’un depremin sıkıntılarını ortadan kaldıracak projeleri yaşama geçirme düşüncesinde olduğunu dile getiren Asuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, Arsuz’u yönetmek için yola çıktığını belirtti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlere yönelik düşüncelerini ve yerel siyaseti değerlendiren Elektrik Mühendisi Nazım Culha, aynı zamanda Arsuz İlçesi kurucu Belediye Başkanı.

Nazım Culha, Arsuz Belediye Başkanlığı döneminde kısa süre içerisinde Arsuz’un toparlanmasını sağladıklarını ifade ederek bir dönem daha belediye başkanlığının projelerin devamı açısından önemli olduğu düşünceyle o dönem aday olduğunu ancak Genel Merkezin tercihini bir başka adaydan yana kullandığını anımsattı.
6 Şubat depreminin adından Hatay’ın tek başına aldığı yıkımın 11’ile yüzde 41 olduğunu ifade etti.

CHP’den Arsuz Belediye Başkan A.Adayı Nazım Culha, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde, aday seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları ve yol haritasını aktardı.

İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Arsuz Belediye Başkan A. Adayı Nazım Culha, gazetecileri, yerel seçim sürecinde gösterdikleri tarafsız duruştan ötürü kutladı.
Sedat Deveci, Şevket Köybaşı ve Emin Keskin ile birlikte basın merkezini ziyaret eden Arsuz’un ilk kurucu başkanı Nazım Culha’ya yerel seçimlerde başarılar dileyen İGC Başkanı Diyap Atar, “Sizi yakından tanıyoruz, Arsuz’a kattığınız hizmetleri biliyoruz. Bu süreçte sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Başkan A.Adayı Nazım Culha ise, “İlk kurucu başkan olarak görev yaptığım 5 yıl süre içerisinde büyük fedakarlıklarla çalışmalar yaptık, projeler ürettik ve hayata geçirdik. Genel merkezimizin takdiri ve Arsuzlu hemşerilerimin teveccühüyle yeniden bu onurlu göreve seçildiğimde yarım kalan hizmetlerimizi ve projelerimizi hayata geçirmek için bütün gücümle çalışacağım. Geçmişe odaklanmayıp yapacağımız hizmetleri ve projeleri halkımızla birlikte planlayıp gerçekleştireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Belediyecilik tecrübemiz ve deneyimli kadrolarımızla Arsuz’a hizmet etmeye hazırım” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.