Emir Selim Yazar Arsuz Belediye Başkanı Aday Adayı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MHP İskenderun Belediye Meclisi Grup Başkanvekili, Diş Hekimi Emir Selim Yazar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel ve mahalli idareler genel seçimlerinde Hatay-Arsuz Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

MHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Yazar sosyal medya hesaplarından takipçilerini şu cümlelerle bilgilendirdi.

 

“Değerli hemşehrilerim; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel ve mahalli idareler genel seçimlerinde Hatay-Arsuz Belediye başkan aday adaylığı başvurumu bugün itibariyle genel merkezde gerçekleştirmiş bulunmaktayım. “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır “ ve “ Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben “ şiarıyla çıktığım bu yolda memleketime en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacağım. HİZMET, ÇÖZÜM, UZLAŞI niyetiyle hareket edeceğimi belirterek, hakkımızda hayırlı olmasını temenni ederim.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.