HATAY YENİDEN AYAĞA KALKIYOR HBB’NİN DEPREM SONRASI YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Depremde büyük yara alan Hatay’da Büyükşehir Belediyesi, şehrin her noktasında 7/24 esasına göre çalışarak başta nüfus yoğunluğu artan ilçeler olmak üzere ulaşımı kolaylaştırıyor.

HBB, tüm birimleri ile diğer kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli hareket ederek şehri yeniden ayağa kaldırmak ve eski görünümüne kavuşturmak için kararlı.

 

Deprem sonrası ana arter ve alternatif yollarda 72 kilometre beton asfalt yapıldı.

Eski İskenderun yolu, 8 kilometre Samandağ Mağaracık Ana Yol, 2,5 kilometre Reyhanlı Atatürk Caddesi – Tayfur Sökmen Bulvarı 4.7 kilometre, Defne Yeni Devlet Hastanesi yolunun ise 4.3 kilometre çalışmaları tamamlandı.

92 bin ton asfalt yama, 40 bin metrekarelik alanda kilit parke çalışması 43 kilometrelik sathi kaplama işini tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay genelinde yeni yollar açarken onarımlara da hızla devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.