Kent gürültüsünden uzak yeşillikler içinde bir mekan: Cemnur Garden

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’lu iş insanı Yıldırım Alpay, Cemnur Garden’da düzenlediği kahvaltı ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent gündemini değerlendirdi.

“Burası Kır Düğün Salonu olarak hizmet vereceğiz. Bunun yanı sıra doğum günü ve toplantılara ev sahipliği edeceğimiz organizasyonlara da olanak vereceğimiz bu mekânda, gün içinde de serpme kahvaltı vereceğiz.” İskenderun’lu iş insanı Yıldırım Alpay, 6 Şubat depreminin ardından gelinen noktada İskenderun’un hak ettiği hizmeti alması gerektiğini ifade eden iş insanı Yıldırım Alpay, “İskenderun güzel bir memleket, İskenderun’u İskenderunlu olan memleket insanlarımız yönetmeli” diye konuştu.

Yıldırım Alpay Kenti yönetmeye talip

Siyaset ile ilgili olarak da İskenderun’u yönetmeye talip olduğunu açıklayan insanı Yıldırım Alpay, İskenderun Belediye Başkanlığına İYİ Parti‘den aday adayı olduğunu belirten Yıldırım Alpay, önümüzdeki süreçte seçime yönelik çalışmalara da hız verecek. 

Arsuz Karaağaç Green Park karşısındaki alanda yemyeşil doğal ortamda yöresel lezzetlerin tadına varılacak mekân Cemnur Garden, doğal ortamda huzur veren mekân olarak görenlerin haklı övgülerini de alıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.