Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü Başkanı Vanlı: İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu gelenekselleşti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adana’nın Yumurtalık-Hatay’ın İskenderun Körfezi arasındaki 39 kilometrelik mesafeyi 14 saat 58 dakikada yüzen Alper Gezmiş için ödül töreni düzenlendi.
Arsuz’da düzenlenen törende, mücadeleyi tamamlayan Gezmiş’e kupa ve madalya takdim edildi. Törende konuşan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun bir liman ve yüzme şehridir. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz maraton geleneksel hale geldi. Bundan sonraki yıllarda daha sağlıklı, daha geniş kapsamlı bir duyuruyla daha fazla sporcuyla bir şenlik içinde yapmayı planladığımız bir organizasyon olacak.” dedi.

İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu gelenekselleşti!

İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu’nun geleneksel haline geldiğini belirten Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü Başkanı Ahmet Selami Vanlı,Yumurtalık-İskenderun yüzme hattının dünyada yüzülen benzer mesafelere ve maratonlara rakip bir güzergahmız. Ülkemizin lacivert renkli kristal berraklığındaki sularını inşallah bundan sonraki yıllarda da hep beraber tüm dünyaya tanıtma gayreti içinde olacağız.” dedi. Yüzücü Alper Gezmiş, kupa ve madalya töreninde yaptığı konuşmasında; “Zorlu maratonu bitirmenin gururunu yaşıyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.