Payas Saçlılar Teknik Hırdavat Yeni Yüzüyle Gurur Abidesi Oldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay başta olmak üzere çevre illerde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına teknik hırdavat malzemeleri sağlayan Saçlılar Teknik Hırdavat, 27 yıl önce ticaret hayatına 50 metrekare alanda başlayıp bugünlerde 3500 metrekare geniş teşhir salonunda hizmet vermeye başladı.
Hatay başta olmak üzere bir çok ilde liderliğini koruyan Payas E 5 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren Saçıllar Teknik Hırdavat’ın açılışı gerçekleştirildi.

Saçlılar Teknik Hırdavat’ta sanayi kuruluşları başta olmak üzere bir çok sektörde faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyacı malzemelerin tamamı bulunuyor.
Payas Kaymakamı Kürşad Karaca, AK Parti Hatay eski Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Hak İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eker, Deva Partisi Hatay İl Başkanı İlker Eker, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Nazmi Ceylan, çok sayıda sanayici ve Saçıllar Teknik Hırdavat’ın Kurucusu Hulki Saçlı’nın yakın dostları katıldı.


Hatay ve çevre illere çok daha geniş bir portföy ve ürün çeşitliliğiyle daha iyi imkanlarla hizmet vermenin mutluluğunu yaptığı konuşmada ifade eden Başarılı İşinsanı Hulki Saçlı, ticaret hayatına 50 metrekare gibi dar bir alanda başlayıp, 27 yıl sonra 3500 metrekare gibi geniş bir alanda hizmet vermenin gururunu yaşadığını söyledi.


Hatay ve çevre illerde teknik hırdavat alanında lider olmanın gururunu yaşadığı belirten Hulki Saçlı, uzun yıllardır desteğini esirgemeyen Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eker başta olmak üzere tüm sanayicilere teşekkür etti.
Payas Kaymakamı Kürşad Karaca’dan da övgüyle bahseden Hulki Saçlı, devletin güler yüzü ve gücünü hissettirdiği için ayrıca teşekkür etti.
Payas’ın bugünlere gelmesi, gelişmesi ve ekonomik büyümesinde önemli bir pay sahibi olarak Belediye Başkanı Bekir Altan’ın vizyon ve çalışkanlığının büyük etkisi olduğuna vurgu yapan Hulki Saçlı, özellikle deprem sonrası Payas’ın hızla toparlanmasında gösterdiği çaba için ayrıca teşekkür etti.

Payas Kaymakamı Kürşad Karaca da, ilçede ve bölgede yeni yatırımların ve ticarethanelerdeki büyümenin sevindirici olduğuna dikkat çekerek, azim ve kararlılığından dolayı Saçlılar Teknik Hırdavat Sahibi Hulki Saçlı’yı kutladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.