Dilek Çevik çocukluğunun hayalini gerçekleştirdi! Alexandra Beauty Saloon’un işletmecisi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Güzellik anlayışı ve güzelliğe olan ilgi her dönemde dikkat çekiciliğini korumakta. Gelişen teknoloji ile birlikte günümüzde kadınlar kadar erkekler de görümüne özen gösteriyor.

Bakımlı ve güzel olmayı sevdiğini belirten İskenderunlu Dilek Çevik, Alexandra’nın anlamının “savunmak ve korumak” olduğunu güzelliğin ve bakımlı olmanın savunucusu olarak yola çıktığını belirtti. “Çocukluğumun hayalini gerçekleştirdim” diyen Dilek Çevik,  çocukluğundan bu yana yüreğinde büyüttüğü düşü; Alexandra Beauty Saloon’u hizmete açarak gerçeğe dönüştürdü.

Dilek Çevik, “Son teknoloji cihazlardan oluşturduğumuz güzellik merkezimizi Adana’da açtık. Danışanlarımıza daha iyi hizmet vermek için her geçen gün değişiyor ve yenileniyoruz. Çok yakında tesettür kuaför bölümümüz ve make-up hizmetimizle danışanlarımız hizmet vereceğiz gelin makyaja tesettür gelin başı günlük makyaj ve ince makyaj ve gece makyajı alanında uzman kadromuzla siz değerli danışanlarımızın merkezimize ön görüşme için bir kahve içmeye bekliyoruz.” diye konuştu:

Güzellik Salonunda hangi hizmetler var?

Pandemi ve depremin ardından 45 gün iş yerini kapatmak zorunda kaldığını belirten Alexandra Beauty Saloon İşletmecisi Dilek Çevik, güzellik salonunda verdikleri hizmetleri şöyle sıraladı: “Bay/Bayan lazer epilasyon, Cilt bakımı, Bölgesel incelme, Medikal masaj, Manikür. Pedikür, Kaş dizayn, İpek kirpik, Kirpik lifting, Protez ve jel tırnak, Saç bakım kesim boya- fön makyaj, Make-up’un yanı sıra protez ve jel tırnak eğitimi de veriyoruz.”

Yoga eğitimleri de yakında başlayacak!

Yeni yeni atımlarının devam ettiğini söyleyen Çevik, Yoga eğitmeni de olan Çevik, ekim ayında yoga eğitimlerine de başlayacaklarını müjdeledi.

 Alexandra Beauty Saloon, Adana Seyhan Sümer Mahallesinde hizmet veriyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.